Hemsida till företaget?

I en digital värld där vi är ständigt uppkopplade är din hemsida företagets ansikte utåt. Vi hjälper dig att skapa en funktionell hemsida som inte bara ser bra ut, utan också engagerar dina potentiella kunder och stärker ditt varumärke.

 

Profea är en personlig webbyrå som erbjuder hemsidor till företag byggda i WordPress med proffsig design. Det gör att du får en hemsida som är enkel för dig att uppdatera och är attraktivt för dina potentiella kunder.

 

Intresserad av offert?
Hemsida till företag med webbdesign från Profea

Allt under ett och samma tak

responsiv och mobilanpassad hemsida för alla skärmar

Webbdesign

Lång erfarenhet och kunskap av Internet ger kompetens och förståelse för företagets behov och vad man behöver göra för att synas bättre på Internet. Vi erbjuder webbdesign i WordPress och har erfarenhet och kunskap om sökmotoroptimering samt produktion av logotyper. 

Produktion av hemsidor

Vi bygger skräddarsydda hemsidor till företag som är moderna och användarvänliga på alla enheter. Varje projekt vi jobbar med är unikt och skräddarsytt för att spegla din vision och dina mål.

Sökmotoroptimering

Oavsett om du bara vill nå kunder inom ditt geografiska område eller över hela Sverige är det viktigt att optimera företagets hemsida så att du når nya potentiella kunder och förenklar för dina befintliga kunder att hitta ditt företag.

Logodesign

En logotyp behöver inte vara dyr för att sticka ut och stärka ditt varumärke. Vi hjälper ditt företag att skapa en unik och skräddarsydd logotyp med en grafisk representation för ditt företagsnamn och varumärke.

Server och molntjänster

Molntjänster och hårvara

Hos oss kan ditt företag få konsulthjälp vid stora eller små IT-projekt. Vi erbjuder en rad olika tjänster till mindre och större företag som, e-post via tjänsten Hosted Exchange, Microsoft 365, Nätverk samt molntjänster, backup, mjukvara och hårdvara till företag.

Server och molntjänster

Vi tar hand om driften av företagets system dygnet runt, året runt. Detta har stora fördelar. Exempelvis kan du och dina medarbetare logga in på sin ”jobbdator” från vilken dator som helst med internetuppkoppling, t.ex. hemma eller på resa.
Läs mer om våra molntjänster här.

e-post via Hosted Exchange

Vi erbjuder e-post via tjänsten Hosted Exchange i tre nivåer; Basic, Standard och Standard Outlook. Samtliga nivåer har daglig backup, virusskydd och skräppostfilter.
Läs mer om vår e-posttjänst för företag här.

Mjukvara och hårdvara

Mjukvara:
Vi hjälper dig att hitta rätt programvara för ditt företags behov och ser till att era användare utbildas.
Vi erbjuder också rådgivning kring mjukvarulicenser och kan hjälpa er att ha löpande kontroll på era mjukvarulicenser där det ofta finns stora pengar att tjäna. Läs mer om vår mjukvarutjänst här.

Hårdvara:
Har ditt företag behov av att uppgradera hårvara men inte kunskapen eller tiden att leta efter lösningarna själva? Vi hjälpa ditt företag med både inventering av befintlig utrustning och inköp av hårdvara som är anpassad efter era behov. Läs mer om våra hårvarutjänster här.

Tidigare kunder

Redesign av hemsidor

På Profea skapar vi inte bara nya hemsidor till företag utan gör även redesign. Entrébolaget hade anlitat en webbyrå och man var inte nöjd med slutresultatet. Profea fick äran att göra en redesign av projektet och bygga om hemsidan.

Redesign av hemsida utförd av Profea
Bygger hemsidor till företag som skapar potentiella kunder

Lång erfarenhet av webbplatsutveckling

Profea och våra medarbetare har lång erfarenhet och kunskap av att leda IT projekt, serverlösningar och webbproduktion samt sökmotoroptimering.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din nya hemsida?

Kontakta oss