Rådgivning eller it-chef

Inhyrd IT-chef på kontor

TJÄNSTER

Rådgivning eller IT-chef

En del små- och medelstora företag har redan egna IT-konsulter men de saknar den erfarenhet som behövs vid t.ex. ett större systembyte eller annan omorganisation. Vi kan då erbjuda rådgivning till befintliga IT-konsulter. Rådgivningen kan ske per timme vid behov, eller under en längre tid.

Vissa företag med egen/egna IT-konsulter har istället behov av en IT-chef men har inte det ekonomiska utrymmet för en egen anställd på den positionen. Man har oftast ej heller tillräckligt med utmaningar för att stimulera en IT-chef.
IT-chef som tjänst är en seniorkonsult med gedigen IT-kompetens och erfarenhet som t.ex. kan hjälpa er ta fram rutiner och riktlinjer eller ta hand om en upphandling. Omfattningen av tjänsten bestämmer vi tillsammans och kan vara allt från några dagar per månad till heltid, under en begränsad period eller löpande.
I tjänsten ingår att vi tar ett totalansvar för er IT-miljö och löpande ser över era IT-lösningar och rekommenderar vilka uppdateringar eller förändringar som bör genomföras. Vi tar fram beslutsunderlag som er organisation kan ta ställning till.