Tjänster

Profea förmedlar och tillhandahåller konsulter och IT-tjänster till ert företag. Vi vänder oss till små- och medelstora företag med olika behov inom IT.

Vi hjälper er att anpassa era IT-lösningar efter era specifika behov, eller bygger helt nytt om det är mer kostnadseffektivt. Det viktigaste är att vi förstår vad ni vill ha, och hur ni vill att det ska fungera.
Vi har lång och gedigen erfarenhet inom områden som verksamhetsarkitektur, processutveckling, säkerhet, Microsoft-infrastruktur och serverinfrastruktur.

Vi fokuserar på kostnadseffektivitet, flexibilitet och kundnöjdhet.
Tillsammans gör vi utan kostnad en noggrann utvärdering av ert företags behov och vi ger er därefter en skräddarsydd offert.

Vi kan tillhandahålla en personlig IT-konsult som besöker er med regelbundna intervall eller vid behov. Vi tillhandahåller också rådgivning eller IT-ledning till företag med egna IT-konsulter där tid eller kompetens saknas.

Rådgivning eller IT-chef

En del små- och medelstora företag har redan egna IT-konsulter men de saknar den erfarenhet som behövs vid t.ex. ett större systembyte eller annan omorganisation. Vi kan då erbjuda rådgivning till befintliga IT-konsulter. Rådgivningen kan ske per timme vid behov, eller under en längre tid. Vissa företag med egen/egna IT-konsulter[…]

Läs mer »

IT-Konsult

Hos oss kan ni få konsulthjälp vid stora eller små IT-projekt, eller använda våra konsulter som er egen IT-avdelning. Vi kan hjälpa er på plats, via fjärrsupport eller telefon. Konsult på plats köper ni per timme eller genom ett avtal med ett fast antal timmar och förbokade besök med regelbundenhet.[…]

Läs mer »
En bra relation ska inte vara tvingande, därför har vi inga bindningstider. Kundarea