Mobilapplikationer

Om produkten

Mobilapplikationer

Att utveckla en app från grunden är normalt ett tidskrävande och dyrt projekt. Det kan också vara svårt att förutse hur mycket projektet kommer kosta och kan lätt gå över budget.

Vi producerar din app på två veckor och till fast pris genom att använda en standardiserad generisk plattform. Det enda som tillkommer är själva godkännandet av Apple och Google.

Komplettera din befintliga tjänst eller webbapplikation med en smartphone-app -Vi bygger mobilapplikationer för såväl Android, iOS (iPhone/ iPad) och Windows.

Våra designers har lång erfarenhet och är uppdaterade med den senaste tekniken och verktygen. Tillsammans skapar vi en unik app för era behov och images. Systemet innehåller ett flertal olika moduler så din app kan skräddarsys perfekt för ert ändamål. Exempel kan vi lägga in information, formulär, kalendrar, bilder, videor, musik, länka till sociala medier, stämpelkort, kontaktuppgifter och mycket mer. Dessutom kan man lösenordsskydda olika sidor med hjälp av bland annat pin eller QR-kod.

Självklart kommer ni som kund kunna uppdatera appen själva.

.